22 - 25/09/2019    |   Antwerp Expo  |  11:00 - 18:00
  • nl
  • fr

De beurs bezoeken

Bezoekers

De driejaarlijkse Bibac bakkersbeurs wordt voor de editie 2017 uitgebreid met de sector slagers en traiteurs.
Bibac Plus behoudt,  als nieuwe naam, de link met haar vroegere notoriëteit en benadrukt tezelfdertijd de nieuwe uitbreiding naar de slagers en traiteurs sector.
Het objectief is een “nationale retail voedingsbeurs” waar elke professioneel zijn gading kan vinden voor alle producten en diensten binnen de voedingssector.

Rode draad

Bibac Plus geeft u een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak.
Als “Rode Draad” loopt degustatie en demonstratie door alle standen heen.
Een “actieve beursbeleving” is voor onze bezoekers de ideale gelegenheid om u op één dag volledig te informeren over alles wat uw beroep aangaat en beter kan maken.

Nevenactiviteiten

Naast het ontdekken van uw bestaande en nieuwe leveranciers biedt Bibac Plus u dagelijks de mogelijkheid nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen te bewonderen op de demo ruimtes. Het beursprogramma geeft u een volledig overzicht van deze activiteiten.

Samenwerking

Voor het eerst slaan de belangrijkste bezoekers federaties de handen in elkaar om u een beurs event te presenteren waarbij elke bezoeker fier mag zijn op job.
Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs België doen er alles voor om u het perfecte platform te bieden uw beroep en uw bedrijf waardig.