25 - 2/09/2022    |   Antwerp Expo  |  11:00 - 18:00

Bezoekers

Bibac Plus, de vakbeurs voor bakkers, slagers en traiteurs mocht in 2017 maar liefst 10.245 enthousiaste vakmensen verwelkomen! Met tal van verrassende primeurs, wedstrijden en vakgerichte activiteiten bracht Bibac Plus niets anders dan blije gezichten bij de bezoekers. Een ware promotie voor de sector…

Hierbij alvast een voorproefje via enkele sfeerbeelden!

Rode draad

Bibac Plus geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen.
Een actieve beursbeleving is voor onze bezoekers de ideale gelegenheid om zich op één dag volledig te informeren over alles wat hun beroep aangaat en kan verbeteren!

Nevenactiviteiten

Naast het ontdekken van uw bestaande en nieuwe leveranciers biedt Bibac Plus u dagelijks de mogelijkheid nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen te bewonderen op de demo ruimtes. Het beursprogramma geeft u een volledig overzicht van deze activiteiten.

Samenwerking

Opnieuw slaan de beroepsfederaties Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs België de handen in elkaar om u een beursevent te presenteren waarbij elke bezoeker fier mag zijn op job!